Van een aantal tekeningen zijn kaarten te koop. Deze kaarten zijn geheel of gedeeltelijk dubbel. Minimale afname: 5 kaarten; combinaties zijn mogelijk. Kaarten kunnen besteld worden via email: wedjvanziel@hetnet.nl. U wordt z.s.m. terug gemaild over de betalingswijze en verzenddatum. Klik op de foto om alle werken in deze groep te zien.

uit 2006 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Rendier in Schotland

2015

Rendier in de Cairngorm Mountains, Dit is een gedeeltelijk dubbele en daardoor bijzondere kaart. Om de tekening is een donker groene rand. Ook de halve achterkant is donker groen. Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Grieks Blauw

2014

Een Griekse combinatie van wit en blauw   Dit is een gedeeltelijk dubbele en daardoor bijzondere kaart.De halve achterkant is in het bijpassend blauw.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Precious Child

2013

Precious Child   Dit is een gedeeltelijk dubbele en daardoor bijzondere kaart. De halve achterkant is in bijpassend blauw.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Schotland Kasteel

2013

Er was eens.....   Dit is een dubbele kaart. De achterkant is blauw.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Omringd door Engelen van Mensen

2011

Engelen van mensen verlichten onze weg   Dit is een gedeeltelijk dubbele en daardoor bijzondere kaart. De halve achterkant is in bijpassend oker/oranje.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Bubbles

2011

Bubbles   Dit is een gedeeltelijk dubbele en daardoor bijzondere kaart. De luchtigheid en vrolijkheid gaat door in het kaartontwerp. De kaart is zo te vouwen dat de tekening op deze halve kant doorloopt.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Regenboogwaaier

2011

Regenboogwaaier   Dit is een gedeeltelijk dubbele en daardoor bijzondere kaart. Om de tekening zit een blauwe rand. De halve achterkant is van ditzelfde blauw.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Zonsondergang aan zee

2010

Zonsondergang aan zee   Dit is een gedeeltelijk dubbele en daardoor bijzondere kaart. De halve achterkant is in bijpassend zacht lichtblauw.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Liefde

2010

Liefde   Van deze tekening is een gedeeltelijk dubbele kaart gedrukt.De halve achterkant is in bijpassend effen rood.  Dit maakt deze kaart bijzonder. De vouwrand zit op de scheiding van tekening en effen rood. De kaart kan staan.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Harmonie - Kruin Chakra

2009

Harmonie Van deze tekening is een gedeeltelijk dubbele kaart gedrukt. De halve achterkant is in bijpassend effen paars. Dit maakt deze kaart bijzonder. De vouwrand zit op de scheiding van tekening en effen paars. De kaart kan staan.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Licht

2009

Licht   Deze kaart is o.a. te gebruiken als kerstkaart, condoleancekaart, t.b.v. troost, etc. Het is een dubbele kaart. De achterkant heeft dezelfde bruine kleuren.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Ons Hart - Hart chakra

2008

Ons Hart Van deze tekening is een gedeeltelijk dubbele kaart gedrukt. De halve achterkant is in bijpassend effen groen. Dit maakt deze kaart bijzonder. De vouwrand zit op de scheiding van tekening en effen groen. De kaart kan staan.   Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten

Herfstblad

2007

Dubbele kaart. De voorkant is "speels"  door de herhaling van een deel van de tekening. Om de tekening zit een groene rand. De achterkant is ook in deze bijpassende kleur groen. Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten  

Kerstkaart 2: Komt allen tezamen

2007

For unto us a child is born   De kaart heeft om deze tekening een nachtblauwe rand.  De achterkant van deze dubbele kaart is in ditzelfde diep, donkerblauw. Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten.

Kerstkaart 1

2006

Laat het Licht en de Warmte van Kerstmis Uitstralen over het Nieuwe Jaar   Dubbele kaart. Prijs per kaart is incl. envelop/excl. verzendkosten